Упав на поле: місцеві мешканці оприлюднили фото з місця падіння Су-27

15646_main

Мешканка села Уланів Хмільницького району Вінницької області оприлюднила фото з місця падіння військового винищувача Су-27.

Як передає видання 20 хвилин, на знімках видно, як військові, рятувальники, поліцейські, а також цивільні люди вирушили до місця падіння літака. Нині на місце трагедії нікого з цивільних не пускають. Над селом і полем кружляв пошуковий літак.

За словами очевидиці, перед катастрофою було чутно гул і свист, а потім за селом у полі піднявся стовп диму.

«Літак крутився, коли падав. Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле», - розповіли виданню очевидці, що бачили момент падіння винищувача.

За словами ще одної жительки села Уланів, у результаті падіння літака ніхто з місцевих жителів не постраждав, оскільки нікого на полі у цей час не було.

«Літак впав за селом. На полі між Улановом та іншим селом Пагурці. На місці падіння велика воронка… Сьогодні летів-летів, був такий хлопок, а потім зрив», - повідомила Людмила у коментарі виданню Вiнниця.info.

За словами ще одного місцевого мешканця, літак на мить пропав з поля зору, а потім «штопором пішов». Запчастини літака розкидало по всьому полю.

Нагадаємо, що 16 жовтня близько 17-ї години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник) Вінницької області розбився Су-27 ВПС України. У результаті обидва пілоти загинули.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: