Двоє бійців ЗСУ загинуло на Донбасі, ще одного — поранено. Втрати ворогів — 5 осіб

80288cd0-3921-42f2-87e8-010c23e13f55

Протягом минулої доби в зоні проведення ООС загинуло двоє українських військовослужбовців, ще один військовий зазнав поранень. 

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України була цілком контрольованою бійцями ООС: противники 19 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 3 рази - із забороненої Мінськими угодами зброї.

Російські окупаційні війська гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Активізувалася снайпери бойовиків.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Опорні пункти поблизу Луганського накрили вогнем з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння бойових машин піхоти. В районі Водяного вороги били з мінометів 82-го калібру. У Мар'їнці та Березовому по українських захисниках вели вогонь снайпери.

«В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один - отримав поранення. За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та ще двох - поранено», - наголосили у відомстві.

Сьогодні, 17 жовтня, російські найманці вже 2 рази обстріляли позиції біля населених пунктів Гнутове та Лебединське з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: