На Львівщині чоловік до смерті побив свою співмешканку

55_ls.1531315549

Чоловік жорстоко побив свою співмешканку під час побутового конфлікту – від отриманих травм жінка померла.

16 жовтня близько дев’ятої години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Сокальського району на дорозі, що веде у лісосмугу, було виявлене тіло жінки без ознак життя. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу померлої – нею виявилась 42-річна місцева мешканка. Оглядаючи тіло, поліцейські виявили сліди насильницької смерті - під час судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала внаслідок численних тілесних ушкоджень, нанесених в область голови та життєво важливих органів.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними оперативними заходами встановлено, що тілесні ушкодження загиблій наніс її 31-річний раніше судимий співмешканець під час конфлікту, що стався ввечері 13 жовтня. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: