Падіння Су-27: названо ім'я одного з загиблих, військові навчання продовжать

5c2df77f-70b2-4ee5-96ef-86536c82784a

Попри падіння винищувача Су-27УБ, в результаті якого загинули двоє пілотів, керівництво навчань «Чисте небо – 2018» вирішило продовжити польоти усіх типів авіатехніки.

Про це повідомляє прес-центр командування Повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначили, що катастрофа в сталася під час виконання навчально-бойового польоту. Там запевнили, що авіаційна техніка, яка використовувалася, відповідала усім технічним вимогам та пройшла відповідні дозвільні процедури.

Зараз на місці подій збирають матеріали для розслідування та встановлення причини авіакатастрофи. Попри це, керівництво навчань вирішило дозволити продовження польотів усіх типів авіатехніки.

Літак розбився близько 5-ї години вечора у полі поблизу селища Уланів. Як розповіли свідки подій, він почав втрачати висоту і пілоти відвели винищувач від житлових будинків.

«Тіла льотчиків знайдено, командиром екіпажу був полковник Петренко Іван Миколайович, заступник командира з авіації – начальник авіації повітряного командування “Схід” Повітряних Сил Збройних Сил України. Підготовлений до ведення бойових дій в якості інструктора в повному обсязі курсу бойової підготовки вдень і вночі в складних метеоумовах. Дані другого пілота повідомимо пізніше», - наголосили у Повітряних силах.

Також у прес-центрі підтвердили, що винищувач Су-27 УБ із бортовим номером 70 належав 831 бригаді тактичної авіації із Миргорода Полтавської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: