СБУ затримала на хабарі головного лікаря львівської поліклініки (фото)

44156960_1868741873161140_9020163076653056000_n

Головний лікар однієї з поліклінік Львова вимагав хабар за працевлаштування ветерана АТО.

Співробітники Управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Про це інформує прес-центр СБУ у Львівській області

Посадовець особисто вимагав від ветерана АТО 500 доларів США за працевлаштування медбратом.

Оперативники спецслужби задокументували передачу першої частини хабара на банківську картку зловмисника. На передачу основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті медик-хабарник прислав свого знайомого-посередника.

Посередник передав гроші чиновнику і вони разом направилися до одного з нічних гральних закладів міста "відсвяткувати" оборудку. Там їх і затримали правоохоронці. Цікаво, що щойно отримавши гроші, посадовець намагався одразу програти їх в ігрових автоматах.

Операція із затримання зловмисників проводилася спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Вирішується питання повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: