Що сказав Шевченко у роздягальні після матчу Україна – Чехія: емоційне відео

a8505675-5d50-411b-9e5f-ad95a54ab411

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко подякував усім причетним до перемоги його підопічних у матчі проти Чехії.

Після перемоги у Харкові Андрій Шевченко звернувся до футболістів у роздягальні.

«Хлопці, я хочу подякувати всьому персоналу збірної, кожному масажистові, кожному стюардові, кожному працівникові федерації. Це наша спільна перемога», – наголосив головний тренер.

Окремо він відзначив неймовірну атмосферу, яка панує на домашніх матчах збірної.

«Ви бачите, як нас підтримують вболівальники. Дуже приємно приїжджати на такі наші українські стадіони. Це і уболівальників перемога. Я хочу подякувати вас за ваше ставлення. Це наша спільна перемога. Вітаю!», – підсумував Шевченко і пішов обійматись зі всіма футболістами.

У соцмережі тренер синьо-жовтих ще раз подякував за шалену підтримку і чудову атмосферу на стадіоні і запевнив, що збірна грала "серцем і душею".

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Thanks to the team, we played with heart and soul. A big thank you to the fans for all your support and great atmosphere! @ffukraine ??????

Публикация от Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

16 жовтня на стадіоні "Металіст" у Харкові збірна України здобула перемогу у матчі Ліги націй проти збірної Чехії. Єдиним голом у поєдинку на 43-й хвилині відзначився Руслан Маліновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: