У Херсоні виявили і знешкодили заміноване авто (фото)

efea44c3-702b-45e7-ac91-62944d947688
Фото: поліція

У Херсоні 18 жовтня поліція отримала повідомлення про заміноване авто, вибухотехнічна служба вилучила і знешкодила саморобний вибуховий пристрій.

«Сьогодні на лінію «102» надійшло повідомлення від чоловіка, що об 11:20 він вийшов з нещодавно орендованої квартири по проспекту Ушакова і направився в бік свого автомобіля. З-під бампера він помітив пакет з дротами і одразу зателефонував в поліцію», — йдеться у повідомленні поліції Херсонщини.

Після того, як поліцейські оточили місце події, працівники вибухотехнічної служби вилучили з-під автомобіля підозрілий предмет, ззовні схожий на саморобний вибуховий пристрій. Після деактивації предмет направили на експертизу.

За інформацією місцевого видання «Новый визит», замінований автомобіль знаходився неподалік від школи. Також зазначається, що губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв проживає поруч з місцем події.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: