У Львові затримали на хабарі високопосадовця ЗСУ (фото)

IMG_20181017_160748

Зловмисник вимагав від військовозобов’язаного мешканця Львівщини півтори тисячі доларів США за сприяння в ухиленні від мобілізації та проходження строкової служби. 

Вчора, 17 жовтня, у Львові оперативники Управління захисту економіки Національної поліції спільно з слідчими поліції Львівщини та за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України затримали високопосадовця ЗСУ під час одержання обумовленої суми хабара. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення  волі  на  строк  від п’яти до десяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та  зі спеціальною конфіскацією.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: