Через неявку представника ЛОДА на комісію ЛОР важливе питання може не потрапити на сесію

IMG_2336

Бюджетна комісія облради не змогла розглянути питання щодо програми соціально-економічного розвитку через неявку першого заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського.

Про це журналістам розповів голова комісії.

«Мав доповідати Ростислав Замлинський, але його не було з невідомих причин. Офіційно нас не повідомили, чому його немає, знаю, що він мав бути у відрядженні, але підтвердження офіційного немає. Ми перенесли це питання на наступну комісію і, відповідно, напевно на наступну сесію, бо він курує цей напрямок. Ми не розглядали саме виконання програми, але в частині фінансування капітального будівництва в нас були зауваження і ми хотіли задати кілька запитань. Але перенесли у зв’язку з відсутністю доповідача», - розповів голова комісії Олег Домчак.

Він додав, що у члени комісії хотіли запитати, чому не відбувається фінансування робіт щодо об’єктів, включених до програми.

«Кошти насправді є. Це кошти і загального, і спеціального фондів. Відповідно були питання  - чому це затримується. Багато було зауважень, що були підписані заявки, які лежали на  столі першого заступника і не відпускалися  з незрозумілих причин. Ми хотіли почути пояснення але не вдалося», - додав Олег Домчак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: