Львівська міськрада віддала приміщення під магазини у двох пам’ятках архітектури

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив облаштування магазинів у будинках на пл. Ринок, та вулю Руській, передає кореспондент Дивись.info.
Зокрема, виконком погодив містобудівні умови і обмеження ПП «Краєзнавець» на реставрацію нежитлового приміщення на пл. Ринок, 19 з пристосуванням під магазин-салон з відновленням входу. Будинок відомий є пам’яткою архітектури національного значення та розташований в охоронній зоні ЮНЕСКО.
Іншим своїм рішенням виконком погодив містобудівні умови і обмеження ТзОВ «Львів Капітал» на реставрацію з переплануванням та об’єднанням нежитлових приміщень та квартири №15 під магазин промислових товарів на вул. Руській, 4. Як і попередній, цей будинок є пам’яткою архітектури національного значення, і розташований в охоронній зоні ЮНЕСКО. Як запевнили в управлінні архітектури ЛМР, роботи в обох будинках погодило міське управління охорони історичного середовища.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив облаштування магазинів у будинках на пл. Ринок, та вул. Руській.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком погодив містобудівні умови і обмеження ПП «Краєзнавець» на реставрацію нежитлового приміщення на пл. Ринок, 19 з пристосуванням під магазин-салон з відновленням входу. Будинок є пам’яткою архітектури національного значення та розташований в охоронній зоні ЮНЕСКО.

Іншим своїм рішенням виконком погодив містобудівні умови і обмеження  ТзОВ «Львів Капітал» на реставрацію з переплануванням та об’єднанням нежитлових приміщень та квартири №15 під магазин промислових товарів на вул. Руській, 4. Як і попередній, цей будинок є пам’яткою архітектури національного значення, і розташований в охоронній зоні ЮНЕСКО.

Як запевнили в управлінні архітектури ЛМР, роботи в обох будинках погодило міське управління охорони історичного середовища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: