На Львівщині посадовець ДФС підбурював громадян до дачі хабарів співробітникам митниці (фото)

44286409_1871508396217821_1596733725276635136_n

На Львівщині СБУ викрила посадовця фіскальної служби на підбурюванні громадян до дачі хабарів працівникам митниці.

Співробітники СБУ у межах розпочатого кримінального провадження викрили посадовця внутрішньої безпеки державної фіскальної служби на підбурюванні громадян до дачі хабарів працівникам Львівської митниці. Про це інформує прес-центр СБУ Львівщини.

Оперативники спецслужби встановили, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС західних регіонів України організував протиправний механізм для власного збагачення.

Посадовець «видавав» гроші місцевим мешканцям для передачі у вигляді хабарів працівникам митниці. Зловмисник планував отримувати систематичну данину від митників, які б погодилися на пропозицію.

Правоохоронці затримали старшого оперуповноваженого у Києві під час спроби реєстрації у Генпрокуратурі фіктивних матеріалів із заявами громадян про нібито вчинення митниками злочинів, передбачених ст. 368 Кримінального кодексу України.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 370 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Операція проводилась спільно з Генеральною прокуратурою України та Головним слідчим управлінням Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: