У ДТП загинула зірка "Дизель шоу" Марина Поплавська (відео, фото)

630_360_1540019644-591
Фото: Укрінформ

20 жовтня у автомобільній аварії під Києвом загинула Марина Поплавська – акторка відомого українського гумористичного проекту "Дизель шоу"

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажівкою.

«Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, відомо, що інших потраждалих у ДТП акторів госпіталізували з різними травмами.

https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/1893700684271828/

На відео видно, що зіткнення було сильним - на дорозі розкидані деталі автобуса. Стрілка на його спідометрі залишилася на показнику 100 кілометрів на годину.

Як пише Апостроф, за словами водія вантажного транспорту, він рухався в сторону Києва, автобус також їхав в попутному напрямку. Водій вантажівки відчув сильний удар. Він зупинився і вийшов подивитися, побачив, що розбита задня частина його транспорту. А далі стояв автобус з серйозними ушкодженнями - у нього повністю розбитий перед.

За попередніми даними, загибла в ДТП актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні біля водія. Зіткнення здебільшого довелося на праву сторону. Внаслідок удару актриса загинула на місці, нижню частину тіла практично відірвало. Водій залишився живим, його затримала поліція.

За фактом відкрито кримінальне провадження, триває слідство.

Фото: Сьогодні

Довідка. Марина Поплавська - актриса програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", співачка, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН. Була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира". Також працює вчителькою української мови та літератури в школі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: