В Україні будують сучасний розвідувальний центр (фото)

rozvidcentr2

“Гібридна агресія РФ триває за всіма напрямками — військовому, економічному, енергетичному, кібернетичному, інформаційному тощо. Незважаючи на агресію, війну, ми реформуємо сектор безпеки й оборони, запроваджуючи стандарти НАТО”, — додав він.

Крім цього, Турчинов зазначив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, фінансування сектору безпеки й оборони щороку збільшується.

Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки й оборони України.

фото: апарат РНБО України

“Для того, щоб керівництво держави оперативно реагувало на події, ухвалюючи правильні рішення, необхідна об’єктивна, перевірена, і, головне, своєчасно отримана інформація. У теперішніх умовах жорсткого протистояння розвідтовариство повинно мати сучасні технології реалізації поставлених державою завдань. Служба зовнішньої розвідки України впевнено рухається у цьому напрямку”, — заявив секретар РНБО Олександр Турчинов під час закладання символічної капсули у фундамент нового розвідцентру.

фото: апарат РНБО України

За його словами, зараз відпрацьовується передова технологія космічної розвідки з використанням напрацювань вітчизняних фахівців, серйозні кроки зроблено у кібернетичній та в інших складових розвідувальної діяльності.

“Але будь-яка сучасна техніка і технології, будь-яка зброя не працює без професіоналів, які забезпечують реалізацію поставлених державою завдань. Саме від вашого професіоналізму, патріотизму, відповідальності і героїзму залежить майбутнє української розвідки і наш шлях до перемоги”, — резюмував він, звертаючись до особового складу СЗРУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: