Доба в ООС: противник застосував керовану ракету (відео)

44396224_479349119224376_2909495027669401600_n
Фото: прес-центр ООС

Упродовж минулої доби, 20 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Російські окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ з великокаліберних кулеметів,стрілецької зброї та гранатометів різних систем, інформують в прес-центрі ООС.

В одному з випадків, в районі Гнутового, противник застосував протитанкову керовану ракету.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Шуми, Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Опитне, Мар’їнка, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Лебединське та Широкине.

Також, увечері, з непідконтрольної території поблизу КПВВ "Майорськ", було здійснено постріли зі стрілецької зброї. В результаті цього пошкоджено повітряний балон надувного модуля. В наметі у цей час знаходились цивільні громадяни. На щастя, постраждалих немає.

Та, на жаль, в ході незаконних ворожих дій по всій лінії зіткнення сторін, отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил.
Найактивніше ворог застосовував зброю на Донецькому та Маріупольському напрямках. Тут наші військові, заради збереження свого здоров’я та життя, змушені були адекватно відповідати на вогонь противника.

За даними розвідки, протягом доби одного з окупантів знищено та ще чотирьох - поранено.

За поточну добу, станом на 7-у ранку, противник здійснив обстріл наших позицій у районі Попасної. Втрат серед українських воїнів не допущено.

Докладніше про події в районі проведення операції дивіться у брифінгу представника Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: