У Києві пройшла Всесвітня акція проти торгівлі людьми (відео, фото)

1540037464-1343
Фото: Укрінформ

В Києві на Майдані Незалежності почалась хода Walk for Freedom  - глобальна щорічна акція з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який світова спільнота відзначає 18 жовтня

В Києві на Майдані Незалежності пройшла хода Walk for Freedom  - глобальна щорічна акція з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який світова спільнота відзначає 18 жовтня.

На акцію зібрались близько сотні активістів, повідомляє РБК-Україна.

У матеріалах організаторів акції зазначається, що 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми за роки незалежності. Так, зросла кількість постраждалих серед чоловіків. 94% постраждалих було залучено до трудової експлуатації. 67% постраждалих мають вищу або технічну освіту.

Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про тенденції її розвитку та небезпеку, яку вона становить.

Зазначимо, акція пройшла як мирна хода, яка відбувається вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.

Нагадаємо, у Російській Федерації перебувають 36 громадян України, які отримали статус тих, хто є жертвами торгівлі людьми.

За даними матеріалів заходу Walk for Freedom у світі нараховують від 27 до 45,8 млн. рабів. Щорічно 1,2 млн дітей потрапляють до рабства. Існують такі форми експлуатації: примусова праця, сексуальна експлуатація, втягнення до кримінальноі діяльності, торгівля органами, примусове жебрацтво, діти-солдати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: