Доба у зоні проведення ООС: 19 обстрілів, троє бійців поранено

44502938_479816785844276_8460939763275268096_n

Минулої доби бойовики 19 разів порушили режим тиші, тричі застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Троє українських військових отримали поранення.

Про це повідомили у прес-центрі Об'єднаних сил.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій ОС в районах населених пунктів Щастя, Кримське, Попасна, Шуми, Піски, Мар’їнка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине.

«На опорний пункт наших військ поблизу Водяного, що на Маріупольському напрямку, противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї.

Позиції ОС в районах Кримського та Широкиного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру, а поблизу Щастя по наших захисниках вів вогонь снайпер», – наголосили у прес-центрі.

За даними розвідки, 8 окупантів знищено та ще 2 поранено.

На жаль, троє воїнів зі складу Об'єднаних сил зазнали поранень.

Від початку доби ворог з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснив обстріл наших позицій у районі Новотроїцького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: