На пропагандистському телеканалі «Росія-1» взяли інтерв'ю у загиблої в Керчі студентки

a79711f91fa438ba0d62f42987535aa4

17 жовтня під час спецефіру програми «60 хвилин» телеканалу «Росія-1» ведучі поговорили з очевидцем нападу на керченський коледж, студенткою другого курсу Аліною Керовою.

Пізніше з'ясувалося, що насправді студентка з таким ім'ям загинула, передає «Дождь».

Дівчина, яку ведуча Ольга Скабеєва представила як Аліну Керову, розповіла про події в коледжі. При цьому в списку загиблих в результаті нападу є студентка Керова Аліна Сергіївна 2002 року народження.

Одногрупниця загиблої Вікторія Жукова сказала «Дождю», що на записі «60 хвилин» не голос Аліни Керової.

«Ось суки. Аліна загинула. Звичайно, це не вона і голос не її. Немає у нас в коледжі нікого більше з таким прізвищем, а тим більше на другому курсі. Голос Аліни я б впізнала обов’язково», – сказала Жукова.

«Дождю» вдалося зв'язатися з Ольгою Скабеєвою і запитати, яким чином в ефірі програми виявилася дівчина, яка загинула в коледжі.

«Ну давайте ми вам надамо телефон, а ви зв'яжіться з нею і поговоріть. І з усіма, хто причетний до цього прямому включенню. Якщо ви не проти. (...) Ви хочете розібратися, тому давайте зараз так вчинимо. Ви не будете робити зараз своїх емоційних, поспішних висновків», – сказала Скабеєва.

Потім вона порадила звернутися в прес-службу телеканалу.

«Ми б із задоволенням розібралися. Ви б тільки спокійніше, будь ласка. І ось в рамках тієї пропозиції, яку я вам щойно зробила, давайте, звичайно ж, діяти, добре? Ви якось дуже імпульсивно налаштовані і постійно дискутуєте зі мною, хоча, в цілому, незрозуміло на яку тему», – сказала ведуча.

У прес-службі «Росії 1» сказали «Дождю», що «спробують прояснити це питання» і пообіцяли зв'язатися, «коли розберуться в ситуації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: