У Львові без тепла ще 35 будинків: коли очікувати подачу опалення (фото)

IMG_7943

Вчора, 22 жовтня, у Львові стартував опалювальний сезон для населення, проте не всі будинки ще отримують тепло.

Про ситуацію із подачею опалення у місті сьогодні, 23 жовтня, під час брифінгу розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк, передає кореспондент Дивись.info.

"Міський голова Львова 19 жовтня прийняв розпорядження про початок опалювального сезону з 22 жовтня. І вчора ми почали запускати опалення.

Загалом запущено опалення вже 98% будинків. Станом на зараз, до 35 будинків у Львові тепло не подається", - повідомила Ірина Маруняк.

Як пояснила директорка департаменту житлового господарства, без тепла в основному будинки ОСББ, ЖБК, які або відмовляються від опалення, або з технічних причин опалення туди не подається.

"Маю надію, що до кінця дня ми вийдемо на 100% подачі опалення в житлові будинки. Надалі проводиться запуск тепла. Ситуація змінюється з кожною годиною, тобто кількість будинків збільшується", - додала Ірина Маруняк.

Крім того, вона розповіла, що опалення подається у всі садочки.

Своєю чергою, головний інженер ЛМКП "Львівтеплоенерго" Володимр Штейбарт повідомив, що в цьому  році повністю реконструйовано дві котельні в плані заміни теплотехнічного обладнання, на Мірошниченка і Солодовій. Крім того, зроблено модернізацію у трьох ЦТП біля вулиці Стрийської.

"В цьому році замінено 5 км 400 метрів теплових мереж. Зараз ще тривають роботи, які не перешкоджають подачі опалення", - розповів Володимр Штейбарт.

Варто також додати, що в опалювальному сезоні 2018-2019 року ЛКМП "Львівтеплоенерго" подаватиме опалення до більше, ніж 1600 житлових будинків, 198 освітніх закладів та 46 медичних установ. ЛКП "Залізничтеплоенерго" подаватиме опалення до 524 житлових будинків, 42 закладів освіти і 6 медичних установ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: