У Львові презентували Центр архітектури, дизайну та урбаністики

DSC_0192_1540311240_613x408.41125_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 23 жовтня, проектом "Metropolis.Минулі утопії майбутнього" відкрили "Центр архітектури, дизайну та урбаністики", на вул. Підвальній, 4.

Як повідомили в прес-службі ЛОДА, у новоствореному Центрі відбулась репрезентація проекту «Metropolis. Минулі утопії майбутнього», куратором якого став Павло Гудімов та арт- центр «Я Галерея».

Основною темою проекту є погляди візіонерів минулого на майбутнє. Окремим розділом виставки є проекти, присвячені повоєнній реконструкції Хрещатика і Києва загалом, що зберігаються у Національному заповіднику «Софія Київська» та Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці ім. В. Г. Заболотного у діалозі з гравюрами Джованні Батіста Піранезі.

Виставка вже відбувалася у Києві як спецпроект «Книжкового арсеналу» 2018, де зібрала широке коло зацікавлених, і тепер має на меті донести свої ідеї до львівського глядача. На виставці представлені погляди митців у площині архітектури, винаходів, кіно, ілюстрації та фантазій.

Проект підтримано грантовою програмою Українського культурного фонду

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: