На Левандівці хочуть встановити підземні контейнери

29594515_2057722991170815_7544124431458034331_n

Проекти громадського бюджету «Встановлення підземних контейнерів- Левандівка»  та «Безпечний  рух на Вашингтона» розглянули на комісії інженерного господарства, транспорту, звязку та житлової політики ЛМР.

Про це інформує портал депутатів ЛМР.

Провідний спеціаліст відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Зоряна Папіж доповіла, що зараз ці два проекти проходять експертизу.

Згідно з висновками експертів, ціна першого проекту становитиме 806 тис грн і полягає у встановленні підземних контейнерів. Автор проекту зазначив, що саме такий тип контейнерів найбільш підходить для їхньої території.

Зазначимо, що підземні контейнери поки що встановлюють експериментально лише у центральній частині міста і для їх обслуговування потрібні спеціальні машини, які є лише в однієї фірми. Депутати підтримали проект мешканців Левандівки.

На думку депутата Романа Іванціва, встановлювати  підземні контейнери потрібно у Львові, треба розширювати зону їхнього встановлення, а для цього треба буде докуповувати машини, які б їх вивозили. Підтримали депутати і ще один громадський проект, авторами якого є мешканці вулиці Д. Вашингтона. Він полягає у тому, аби загосподарювати ділянку, яка зараз заросла хащами, і використовувати її для облаштування паркомісць біля новобудов. Але оскільки експертна група підрахувала, що ті роботи, які викладені у проекті, вийдуть за межі малого проекту і перейдуть до великого, то депутати запропонували авторам зменшити видатки, аби залишитися у рамках малого проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: