У Львові патрульні затримали водія, який вчетверте сів п'яним за кермо (відео)

wodij

Четвертий протокол за нетверезе водіння, склали патрульні на водія Audi. Цього разу чоловік влаштував за собою погоню.

Сьогодні вночі, екіпаж патрульної поліції 2 батальйону виявив транспортний засіб Audi, водій якого порушив правила дорожнього руху. Через гучномовець патрульні надали вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував, розвернув автомобіль та почав втікати по проспекту Свободи проти руху. Інспектори розпочали переслідування. Водій Audi втікав на високій швидкості чим створював загрозу для оточуючих. Патрульні викликали підкріплення та наздогнали порушника на вулиці Пісковій. Інспектори підбігли до дверей автомобіля та сказали водію негайно вийти. Чоловік був з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, на вимоги офіцерів не реагував та включив дуже гучно музику.

Згодом, під час спілкування з патрульним, водій завів двигун. Після цього патрульний ще раз пояснив чоловіку, яка відповідальність його чекає, якщо він не вийде з транспортного засобу. Цього разу він послухався та вийшов. Виявилося, що на водія вже тричі складали адміністративні матеріали за керування автомобілем в стані сп’яніння. 34-річний громадянин погодився поїхати до медичного закладу для проходження перевірки на стан сп’яніння. Проте там, вже в присутності лікарів, чоловік відмовився від огляду, зняв штани та ліг спати.

На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП, постанову за порушення правил дорожнього руху та постанову за відсутність всіх необхідних документів. Всі матеріали справи передадуть в суд, для притягнення чоловіка до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: