Українські плавці здобули чотири медалі на Іграх Нескорених

10_main

Українські плавці здобули чотири медалі на Іграх Нескорених в Сіднеї.

На сторінці української збірної в Facebook повідомили, що Богдан Оксентюк завоював срібло в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем.

Володимир Король завоював бронзу в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем і срібло у плаванні на 50 метрів на спині.

Віктор Шинкарук отримав срібло в запливі на 50 метрів брасом.

Раніше Україна завоювала чотири золотих і одну бронзову медалі.

Нинішнього року на Іграх нескорених Україну представляють 15 учасників, серед яких одна жінка. Це діючі і демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, працівники Нацполіції, добровольці, ветеран Служби безпеки і один прикордонник.

Змагання в Сіднеї стали другими Іграми нескорених, в яких бере участь Україна. Минулого року 15 українських ветеранів змагалися на своїх перших Іграх у Торонто, де завоювали 14 медалей у шести видах спорту, вісім з яких - золоті.

Ігри нескорених (Invictus Games) - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцем Уельським Гаррі в 2014 році. Тут беруть участь військовослужбовці та ветерани з інвалідністю, отриманою під час виконання службових обов'язків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: