Які електрокари українці купують найбільше — інфографіка

140457

У третьому кварталі відбулося зростання реєстрацій електромобілів на 40% порівняно з другим кварталом 2018 року. 

За три квартали 2018 року в Україні зареєстровано 3798 автомобілів з електричним приводом, що на 54% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє прес-служба Федерації роботодавців автомобільної галузі.

«На основі аналізу даних від МВС, протягом 9 місяців 2018 року було зареєстровано 3798 автомобілів з електричним приводом, що на 54% більше за результати перших трьох кварталів у минулому році. І це вже більше за результати всього минулого року на 533 одиниці», – йдеться у повідомленні.

Якщо у першому кварталі кількість реєстрацій електромобілів майже не змінилася, то у другому та третьому кварталах українці почали активно використовувати пільгові умови ввезення електромобілів.

Відтак, у третьому кварталі відбулося зростання реєстрацій електромобілів на 40% порівняно з другим кварталом 2018 року і на 117% порівняно з третім кварталом минулого року.

Найпопулярнішими електрокарами із зареєстрованих у січні-вересні в Україні були моделі марки Nissan (2492 одиниці, або 65,6% усіх реєстрацій). За ними йдуть електрокари Tesla (267 одиниць, або 7%) та BMW (251 одиниць, або 6,6%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: