Облрада визнала незадовільною роботу керівника міської ДАБК

IMG_8111

Депутати Львівської обласної ради визнали незадовільною роботу керівника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимира Цабака , передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської обласної ради визнали незадовільною роботу керівника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимира Цабака, передає кореспондент Дивись.info.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив посадовця навмисному затягуванні з видачею дозволу на початок робіт у Будинку воїна.

«Цей дозвіл на початок будівельних робіт він видав зі запізненням, щоб ми не завершили будинок до 14 жовтня, це беззаперечний факт. І про це знає добрий десяток депутатів у залі, включно з Володимиром Гірняком, який вів це питання», - заявив голова облради.

За його словами, посадовця покриває міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я буду просити вас підтримати редакцію проекту рішення, в якому висловлена незадовільна оцінка керівнику ДАБК у Львові. Бо на сьогоднішньому етапі це відповідає стану справ. Міський голова Львова покриває недоліки свого підлеглого і особисто санкціонує його неприхід на наради. Він на форумі там, а ми розбираємо питання його підлеглого, який заховався за його широкі плечі. Вони широкі рівно настільки, допоки за Андрієм Івановичем є велика фракція у Верховній Раді», – заявив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: