Суд заарештував заступницю голови правління «Ощадбанку»

a8d7ea753e559aac813ee443e89758c0_XL

Солом'янський районний суд Києва у четвер, 25 жовтня, взяв під варту заступника голови правління «Ощадбанку» Ірину Земцову в справі про заволодіння державними коштами.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відзначається, що Земцова є першою заарештованою серед підозрюваних у причетності до заволодіння 20 мільйонами доларів «Ощадбанку».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентин Мусіяка сказав, що просив суд взяти Земцову під варту із заставою в 50 мільйонів гривень. Однак суд відмовив і призначив альтернативу – 7 мільйонів ​​гривень застави.

Нагадаємо, за клопотанням Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Солом'янського районного суду обере запобіжний захід для десяти підозрюваних у розкраданні грошових коштів «Ощадбанку».

Як відомо, протягом вересня 2013 - січні 2014 бенефіціарні власники групи «Креатив», діючи за попередньою змовою з посадовими особами зазначеної групи, а також посадовими особами «Ощадбанку», ТОВ «ЗМЖ» і ТОВ «Кредитне брокерське агентство», заволоділи 20 мільйонами доларів, які «Креатив» отримали в «Ощадбанку».

Додамо, серед підозрюваних у справі про розкрадання в «Ощадбанку» фігурує народний депутат з групи «Воля народу» Станіслав Березкін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: