На Львівщині презентують найбільшу карту із гастролокаціями

IMG_2162
Фото: ілюстративне

На Львівщині презентують найбільшу карту з гастролокаціями області, що міститиме інформацію про фермерські господарства, відкриті для туристів.

Про це сьогодні, 26 жовтня, під час брифінгу повідомила керівник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, передає прес-служба ЛОДА.

«Оскільки цей рік визначений Національною туристичною організацією України роком гастрономічного туризму, управління туризму та курортів Львівської ОДА запровадило кампанію популяризації локацій на природніх територіях, які відкриті для туризму. Це безпосередньо фермерські господарства, які вирощують і популяризують екопродукцію. У контексті цього – ми розробили путівник «Гастромандри Львівщиною» і цьогоріч вперше братимемо участь у фестивалі «HoReCa SHOW Lviv» та презентуємо найбільшу «живу» карту гастролокацій», - наголосила Наталія Табака.

Окрім того, вона додала, що гастрокарта виглядатиме у формі фізичної карти Львівської області. Наша виставкова площа займає 5 метрів на 13.

Відповідно, карта запланована на дві треті площі. Основу складатимуть живі салати від наших партнерів ТзОв «Галіція Грінері» і географічно будуть розташовані гастролокації від фермерів, які пропонуватимуть свою продукцію.

Серед продуктів на карті із гастолокаціями – сирна продукція, продукти із мангалиці, равлики, мед, а також ягоди.

«Усі продукти можна буде не лише детально роздивитися, але й скуштувати. Акцент ми робимо на локальність, адже всі 16 фермерських господарств розташовані у Львівській області та відкриті для туристів. Разом із нашими фермерами ми запрошуємо та чекаємо усіх на бізнесу «HoReCa SHOW Lviv», - додала Наталія Табака.

Зазначимо, що цю карту можна буде побачити упродовж 7-9 листопада.

«Ми завжди раді долучатися до таких проектів, показувати наші можливості, підтримувати ті заходи, які популяризують туризм та здорове і корисне харчування. У співпраці з професіоналами розвивати наш бізнес та популяризувати смачну та здорову їжу», - розповів директор ТзОВ «Галіція Грінері» Сергій Ленчук .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: