На місці колишнього молокозаводу у Львові постане житловий комплекс

54756876989

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на місці колишнього молокозаводу, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового комплексу на місці колишнього молокозаводу.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Своїм рішенням виконком погодив ПрАТ «Львівський міський молочний завод» містобудівні умови та обмеження на будівництво кварталу багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення, дошкільним навчальним закладом з початковою школою, підземними і наземними паркінгами та об’єктами інженерної інфраструктури на вул. Рудненській, 8. Йдеться, зокрема про чотири будинки поверховістю від 8 до 12 поверхів, а також дошкільний навчальний заклад із початковою школою.

Площа земельної ділянки площею становить понад 4,5 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної і ринкової інфраструктури, а також для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Земля розташована у зонах Ж-4 – зоні багатоповерхової житлової забудови; Г-З-1 – зоні дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл; зоні Л-1 – озеленені території. Максимальний відсоток забудови становить 30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: