Про наміри балотуватися у президенти заявив 31 політик — КВУ

630_360_1534167650-1149

В Україні вже 31 політик заявив про намір узяти участь у виборах президента 2019 року.

Про це сказав генеральний директор ВГО «Комітет виборців України» Олексій Кошель на прес-конференції у Києві, повідомляє Укрінформ.

«Нещодавно було 28 кандидатів, а зараз ми вже маємо 31 політика, який заявив про наміри узяти участь у виборах. Якщо подивитися на їхні біографії, то ми можемо стверджувати, що третина потенційних кандидатів у президенти є фігурантами кримінальних прав, кримінальних справ НАБУ, кримінальних справ Генпрокуратури, кримінальних справ САП. Це достатньо цікавий феномен, коли політики намагаються надати кримінальним справам, у яких вони фігурують, політичного забарвлення», — зазначив Кошель.

За його словами,серед них є відомий депутат-утікач Олександр Онищенко, є політики, які перебувають або перебували раніше у слідчому ізоляторі — Надія Савченко, Роман Насіров, Михайло Добкін та низка інших.

«Можемо не виключати, що подібна ситуація повториться і на парламентських виборах восени 2019 року. Тоді ми побачимо партії Насірова, Онищенка, Савченко, які також будуть брати активну участь у парламентських виборах. Різні можуть бути феномени. Також не виключено, що під час парламентських виборів низка або окремі російські політичні мігранти зможуть з метою створення політичного шуму, з метою певної реабілітації, з метою надання політичного забарвлення порушеним проти них кримінальним справам, активно долучитися парламентської кампанії», — сказав гендиректор КВУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: