У Львові зловмисник посеред ночі напав на 57-річного чоловіка та пограбував його

грати
Фото: ілюстративне

Розбій зловмисник трапився цьогоріч, 19 вересня, близько 05:00 на проспекті В.Чорновола у Львові.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, 26.09.2018, до Шевченківського районного суду м.Львова скеровано обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого за злочини проти власності 22-річного львів’янина.

Молодика підозрювали у заволодінні чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбою), тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що черговий розбій зловмисник вчинив цьогоріч, 19 вересня, близько 05 год ночі на проспекті В.Чорновола у Львові.

"Керуючись корисливими мотивами, з метою власного протиправного збагачення, лиходій підійшов до потенційної жертви та здійснив напад.

Він схопив обома руками 57-річного чоловіка за шию, душив та наніс декілька ударів у голову, внаслідок чого потерпілий втратив свідомість.

Скориставшись цим, злодій викрав берсетку, мобільний телефон, гроші, особисті документи, банківські карти та ключі від дому", - розповіли в прокуратурі.

Загальна сума завданих збитків становила понад 3 тис грн.

Зазначається, що під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

23.10.2018 року вироком Шевченківського районного суду м.Львова обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: