Доба в ООС: поранено двох бійців ЗСУ

44902164_482054715620483_27464207028977664_n
Фото: прес-центр ООС

Упродовж минулої доби, 26 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами


Окупанти, без застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, 8 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, інформує прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове.

Російські окупаційні війська вели інтенсивний прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Два рази упродовж доби противник обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі Авдіївки.

В ході бойових дій двох військовослужбовців Об'єднаних сил поранено. Підрозділи, що обороняються, тримають ситуацію під своїм контролем та готові до реагування на різкі зміни в обстановці.
За даними розвідки, одного окупанта минулої доби знищено та ще 7 - поранено.
Від початку поточної доби ворог вогневої активності не проявляв.
Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: