У Словаччині кинули за грати жінку, яка 16 років тероризувала сусідів гучною музикою (відео)

t_1_tisha
Фото: ілюстративне

У Словаччині поліція взяла під варту жінку, яка 16 років поспіль гучно вмикала один і той самий музичний запис у відповідь на гучне гавкання сусідського собаки.

Багато років поспіль на вулицях міста Штурово лунала опера Верді "Травіата", йдеться в ТСН.12.00. 

На музиці з її динаміків виросло ціле покоління. Мешканка словацього міста Штурово  щодня гучно вмикала оперу "Травіата".

«Нам доводилося слухати одну й ту саму музику. Вона вмикала її зранку  і до десятої вечора не зупиняла», - розповідають сусіди.

Трансляцію жінка вела через динаміки так, що її добре чув цілий квартал. Меломанка пояснювала, на такий крок наважилась у відповідь на гучне гавкання сусідського собаки. Утім, коли пес помер, музика не стихла. Через горе-сусідку навіть впали ціни на житло у кварталі. Знайти раду на жінку сусіди намагалися роками, аж поки не втрутилася влада. 2015-го мер міста офіційно заборонив їй вмикати музику.

На заборону жінка відповіла зміною репертуару і навіть мовчанням. Утім, тиша тривала лише два роки, а 2017 на вулицях Штурова знову залунала «Травіата». А горе-меломанка спробувала оскаржити рішення мерії у суді. Після кількох апеляцій Верховний суд країни підтримав мера міста. Тож поліція нарешті затримала жінку.

«Було багато поліцейських машин перед будинком, вона сіла в одну з них і прокричала: "Най би ви всі повиздихали! Щури!"», - кажуть свідки.

Її сусіди арешту відверто радіють.

«Сподіваюся, вона ніколи не повернеться сюди! Хай вони заберуть її деінде. Це було б найкраще, оскільки вона ніколи не припинить робити це», - переконані сусіди.

Долю любительки "Травіати" вирішить суд. Доти жінка перебуватиме під вартою. Їй загрожує від півроку до трьох років в’язниці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: