Львівських патрульних покусав власник фальшивих водійських прав

лидвальлпьт
Фото: патрульна поліція

Водій зім’яв свої права і спробував їх проковтнути, коли патрульні почали перевіряти їх в базі даних.

Вчора, 27 жовтня, патрулюючи проспектом Чорновола екіпаж помітив автомобіль BMW 320, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» і здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною, повідомляють у патрульній поліції.

Автомобіль зупинили і водій одразу визнавши своє порушення передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки. Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані.

Командир взводу почав перевіряти через чергову частину чи не закінчився термін позбавлення прав.

Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати. В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися.

Інспектори спробували дістати посвідчення з роту, однак водій вкусив патрульного за палець. Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув.

Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки.

Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності, а саме - різнились категорії , а також на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій - є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні. Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: