У Львові посеред вулиці чоловік порізав собі вени (фото)

44904062_1944301822538247_6868855116758253568_n
Фото: патрульна поліція

У суботу, 27 жовтня, у Львові на вулиці Таманській 23-річний хлопець порізав собі вени канцелярським ножем.

При цьому він був п’яним та поводився агресивно.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Вчора вдень патрульні 2 батальйону отримали виклик на вулицю Таманську про спробу самогубства. Командир роти Міша Калужний та його напарник Микола Зеленевич прибули на місце події і побачили молодого чоловіка, який стікав кров’ю. Він пошкодив собі вени канцелярським ножем.

Поліцейські негайно наклали джґут на руку і зупинили кровотечу і викликали швидку. До приїзду медиків патрульні підтримували розмову із потерпілим аби він не втрачав свідомість.

23-річний чоловік повідомив, що у нього не склалися стосунки з його неофіційною дружиною і він не хоче жити без неї та донечки. Про подію інспектори сповістили рідних чоловіка.

Коли приїхали медики, патрульні допомогли перемістити в карету швидкої, адже від втрати великої кількості крові він не міг сам пересуватися. Оскільки він поводився агресивно та перебував в стані алкогольного сп’яніння, полійецські супроводжували чоловіка до лікарні у швидкій.

В медзакладі патрульні допомогли оглянути пацієнта. За словами лікаря, чоловікові лишалося жити не більше 5 хвилин і лише вчасна та професійна домедична допомога патрульних врятувала його. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: