Відомий у всьому світі мотиватор Нік Вуйчич вперше приїхав до Львова (фото)

DEEBF3F6-6934-4E68-8BC2-26F702F5E4BF

Сьогодні, 28 жовтня, до Львова приїхав легендарний Нік Вуйчич, який народився без рук і ніг, та, не зважаючи на фізичні обмеження, зумів жити щасливим повноцінним життям.

Нік вшосте відвідує Україну, проте вперше приїхав до Львова.

Про деталі та програму візиту відомого австалійського мотиваційного спікера розповіли під час прес-конференції, передає кореспондент Дивись.info.

"Для мене велика честь повернутися в Україну, дякую всім за те, що привітали мене у Львові. Дуже очікую надихати молодь в цьому місті. Коли я приїжджаю в Україну, відчуваю себе як вдома. Я вас всіх дуже люблю!", - сказав Нік Вуйчич.

"Мої діти ще дуже малі, наймолодші дівчата-близнючки. Син, якому 5,6 років вчора мене запитав, чому я не сказав, що їду в Україну, бо він хоче також приїхати сюди. Наступного разу візьму його із собою. З нетерпінням чекаю, коли ми всі разом приїдемо сюди. Нехай Бог благословить Україну", - зазначив Вуйчич.

Також на ранішню зустріч прийшли люди, які мають певні фізичні вади та мріяли побачити легенду. Серед них були львівські незрячі лікарі-масажисти та вихованці навчально-реабілтаційного центру "Джерело".

Вони змогли пообійматися З Ніком та зробити спільні фото.

Вже сьогодні у Ніка Вуйчича запланована зустріч із керівництвом міста та участь у проекті телеканалу 1+1 "Здійсни мрію" на площі Ринок.

Ключовою подією дня стане виступ легендарного мотиватора на стадіоні Арена Львів, де Нік Вуйчич презентує свою програму "Життя без обмежень".

Його виступ відбудеться на стадіоні «Арена Львів» о 18:00.

Читайте також: Для зручності доїзду на виступ Ніка Вуйчича у Львові підсилять роботу громадського транспорту

Читайте також: Ніколи не здавайся: історії людей, які не зважаючи на обставини досягли успіху (фото)

Усі фото: ІА Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: