Львівську спортивну школу «Буревісник» хочуть передати у комунальну власність

koni_2afa6
Фото: vgolos.ua

На балансі ДЮСШ перебуває 25 коней, працює 9 тренерів та тренується 60 спортсменів.

Під час засідання постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР депутати розглянули звернення управління молоді та спорту про погодження проекту ухвали «Про надання згоди щодо прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Львова дитячо - юнацької спортивної школи «Буревісник» з кінного спорту». Про це інформує портал lvivrada.gov.ua.

Як розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту ЛМР Оксана Пилипів, на балансі ДЮСШ перебуває 25 коней, працює 9 тренерів та тренується 60 спортсменів. Зі слів керівника управління Антона Нікуліна, школа «Буревісник» розміщена в приміщенні, яке є оренді.

«Я вважаю, що ми можемо використовувати коней не лише із спортивною метою, а й лікувальною. У майбутньому плануємо відкрити секцію реабілітації для дітей. Для цього потрібно, щоб школа працювала у комунальному приміщенні».

За словами голови комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР Віталія Свіщова, раніше ДЮСШ «Буревісник» перебував у власності федерації кінного спорту.

«Це єдина спортивна школа кінного спорту у Львові. Тому важливо її зберегти і фінансувати в повному обсязі. Крім цього, в Україні кінний спорт є не настільки популярним, як світі. Відтак ми маємо докласти максимум зусиль, щоб залучити туди якомога більше дітей».

Також під час засідання депутати підтримали проект ухвали «Про затвердження Програми з організації та проведення Всеукраїнського турніру з фехтування пам’яті В.Андрієвського».

Це традиційний всеукраїнський турнір, який уже проводиться в двадцять п’яте.   Цього року він відбудеться в грудні. Обсяг фінансування – 150 тисяч гривень.

Додамо, що згадані питання будуть винесені на розгляд депутатського корпусу на пленарне засідання Львівської міської ради 8 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: