На Львівщині, у будинку, який чоловік погрожував підірвати, знайшли наркотики і зброю

44987598_192835774962630_8546112486628130816_n
Фото: поліція

В одному із сіл Пустомитівського району під час огляду місця події у будинку, де проживав зловмисник, який погрожував гранатою дружині і її родині, правоохоронці виявили також наркотичні засоби та пістолет  з набоями.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України, ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Також встановлено, що раніше зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство з застосуванням зброї та за зберігання зброї. У жовтні цього року він був засуджений за хуліганство до чотирьох років позбавлення волі з відтермінуванням на два роки.

Нагадаємо, на Пустомитівщині раніше судимий чоловік погрожував підірвати житловий приватний будинок, в якому перебувала його дружина та її родина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: