Працівники Львівської залізниці вже вдруге роблять щеплення від грипу

486ad0ad6495ae65986445e92607fbdd

Із другої декади жовтня цього року в управлінні та у виробничих підрозділах регіональної філії «Львівська залізниця» розпочалася щорічна противірусна вакцинація працівників.

Про це Львівська залізниця повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку.

Станом на кінець жовтня щеплено 70% із числа запланованої кількості осіб, що зголосилися на імунопрофілактику. Насамперед вакцинацію проходять ті залізничники, які працюють у складних умовах, або у своїй повсякденній діяльності безпосередньо контактують із великими групами людей.

Першими щеплення отримали працівники локомотивних бригад депо Львів-Захід, Мукачево та моторвагонного депо Королево. Для проведення вакцинації у віддалених виробничих підрозділах задіяні мобільні бригади лікарів та медичного персоналу середньої ланки Львівської клінічної лікарні філії «Центр охорони здоров’я» ПАТ «Укрзалізниця».

«Хоча кожен працівник вирішує самостійно, вакцинуватися чи відмовитися від цієї процедури, багаторічна практика проведення щеплення проти сезонних вірусів грипу на залізниці довела свою ефективність. Минулими роками жоден із вакцинованих працівників не хворів на грип, а відтак, поряд із турботою про здоров’я працівників, залізниці вдається відчутно зменшити працевтрати, зумовлені захворюваннями на грип та його ускладнення», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: