У Львові проведуть повторний конкурс на посаду директора обласного перинатального центру

ГП

На посаду директора Львівського перинатального центру оголосили повторний конкурс.

Відповідне рішення сьогодні, 30 жовтня, ухвалила постійно діюча комісія з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я Львівської обласної ради.

Голова комісії, заступник голови ЛОР Володимир Гірняк нагадав, що під час хвилі конкурсів на посади очільників медичних закладів, директора обласного перинатального центру так і не обрали. Натомість центр уже запрацював, тож прийшов час оголосити повторний конкурс.

«Нагадаю, у квітні не було обрано керівника Перинатального центру, тому було призначено виконуючого обов’язки директора, - розповів Гірняк. - На моє глибоке переконання, керувати такого рівня медзакладом має повноцінний керівник із конкретною програмою дій. Отож, сьогодні ми дали старт конкурсу на заміщення посади директора КЗ ЛОР «Львівський обласний перинатальний центр».

До 20 листопада претенденти можуть подавати пропозиції. 23 листопада відбудеться перше засідання конкурсної комісії, далі – громадське обговорення. Сподіваюся, що цього разу ми визначимося з керівником. Переможе найсильніший», - розповів Володимир Гірняк.

Із наказом про проведення конкурсу можна ознайомитися – тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: