Личаківська райадміністрація купила піскосуміш на понад мільйон, відхиливши дешевші пропозиції

1 (1)
Фото ілюстративне.

З шести пропозицій щодо соляно-піскової суміші Личаківська районна адміністрація відхили чотири, погодившись на 1500 метри кубічні за понад мільйон 89 тисяч гривень.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Тендер вартістю мільйон 205 тисяч гривень було оголошено у вересні. На торги  зголосилися шість компаній: птахофабрика «Давидівська» у формі товариства з обмеженою відповідальністю, ТОВ «Західне інноваційне об'єднання», ФОП Сліпчук Олександр Олегович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропромислове підприємство «Львівське», ТОВ «Торгова група Укрресурс», ТОВ «ДІАН ГРУП».

Найнижчу ціну запропонувала птахофабрика «Давидівська» – 749 тисяч. А ось переможець торгів  – 1089750 гривень.

Тендерний комітет відхилив пропозицію птахофабрики «Давидівська» на підставі невідповідності кваліфікаційним вимогам та умовам тендерної документації, зокрема через відсутність довідки про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, довідки про наявність працівників, довідки про досвід виконання аналогічних договорів, відгуку, актів виконаних робіт, технічного завдання тощо. Таку ж відмову отримало ТОВ «Західне інноваційне об'єднання».

Натомість тендерний комітет ухвалив рішення укласти угоду з ФОП Сліпчук Олександр Олегович, який запропонував ціну у понад 847 тисяч гривень, однак невдовзі пропозиція була відхилена, тому що виконавець не завантажив на власному електронному майданчику необхідні документи. Пропозицію ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» відхили на підставі відсутності довідки про досвід виконання аналогічного договору.

Таким чином переможцем оголосили ТОВ «Торгова група Укрресурс», яке запропонувало ціну на понад 340 тисяч гривень дорожчу за найнижчу.

Згідно із договором, ТОВ «Торгова група Укрресурс» має поставити 1500 метрів кубічних піщано-соляної суміші, де 80% – це пісок, 20% – сіль для промислового переробляння з обов’язковим додаванням антизлежувача. Договір діє до 31 грудня з моменту підписання.

Згідно з даними YouControl, ТОВ «Торгова група Укрресурс» була зареєстрована у січні 2012 року. Основним видом діяльності є оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Засновником і бенефіціаром значиться Олег Маїк.

Нинішнього року компанія виграла тендерів вже на суму понад 20 мільйонів гривень. До речі, торік Личаківська райадміністрація вже укладала угоду на закупівлю піщано-соляної суміші з тим же ТОВ «Торгова група Укрресурс» на суму 1385945 гривень, тільки тоді об’єм товару становив 2775 метри кубічні. Виходить, що торік вартість одного кубічного метра піщано-соляної суміші становила 499 гривень, а вже нинішнього – 726,5. Щоправда, 2017 року був підписаний додатковий договір про збільшення вартості на 10%. Тому ціна одного метра кубічного зросла до майже 550 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: