У Львові судитимуть рецидивіста, причетного до десяти пограбувань

27155-1_large

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, завершено розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами десяти грабежів, до скоєння яких причетний раніше неодноразово судимий 42-річний львів’янин.

Так, 17 липня до правоохоронців звернулася  36-річна місцева мешканка. За словами жінки, близько 15.40 на вулиці Науковій невідомий чоловік через відчинене вікно у її автомобілі «Сітроен С4» схопив сумку з документами, банківськими картками та особистими речами, яка знаходилася на пасажирському сидінні, та втік. Загальна сума заподіяних збитків – 13 тисяч гривень.

Також встановлено, що 5 червня зловмисник на вулиці Княгині Ольги о 16.50 зірвав з шиї 56-річної львів’янки золотий ланцюжок з кулоном, а 25 липня вихопив з рук 57-річного місцевого мешканця барсетку, в якій знаходилося 5 тисяч гривень, посвідчення водія та картка на дизельне пальне.

Зловмиснику за рішенням суду обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: