«Електрон» відповів Львівській міськраді на звинувачення у зриві поставок

P4110710

П’ятдесят автобусів «Електрон», згідно із угодою, мають бути поставлені до кінця грудня 2018 року. Тому жодного зриву поставок не було.

Про це повідомив комерційний директор ТОВ СП «Електронтранс» Володимир Будзан.

«Як комерційний директор ТОВ СП «Електронтранс» повідомляю, що, згідно з умовами договору між нашим підприємством та «Укргазбанком», термін поставки 50 автобусів до кінця грудня 2018 року.    Інших юридично оформлених зобов'язань щодо термінів поставки немає, у договорі вказано, що допускається поставка автобусів раніше вказаного терміну окремими партіями. Зрозуміло, що ми так само як і представники міської влади та комунального підприємства зацікавлені у якнайшвидшому виконанні контракту. На сьогодні є виготовлені 20 автобусів, частина з яких проходить пробігові випробування, як це передбачено виробничою програмою, на решту оформляються індивідуальні  сертифікати КТЗ. Станом на 28 вересня справді на підприємстві було виготовлено 5 автобусів, але на той час вони ще не були готові до передачі замовнику, бо на них оформлялися сертифікати. Поставка 50 автобусів буде здійснюватись у повній відповідності до умов договору», – сказав Володимир Будзан.

Підтвердив цю інформацію і голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

«Електрон» не має поставляти напряму автобуси для АТП-1, актом прийому-передачі лізингонадавач (банк) дає в право користуванням правом лізингу (автобусами) до моменту виплати лізингу (відсотків, пені, тіло лізингу тощо). Чи володіє прес-служба ЛМР інформацією щодо передачі заводом предмету лізингу (автобусів) лізингонадавачу (банку)?

Я володію інформацію, що завод має поставити автобуси власнику (банку) до кінця 2018 року, навіщо прес-служба поширює некоректну інформацію? І наступне питання, що зміниться від поставки цих п’яти автобусів зараз, якщо через брак водіїв автобуси марки МАЗ, ЛАЗ простоюють на території АТП? Навіщо прес-служба міської ради займається цькуванням і антирекламою через такі інформаційні викиди, нашого виробника громадського транспорту?» – написав Святослав Товстига.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській міськраді заявили, завод «Електронтранс» не поставив комунальному АТП-1 ще жодного автобуса.

«Концерн має поставити місту 50 низькопідлогових автобусів великого класу до кінця року. Їх закупили у лізинг від «Укргазбанку» разом із сотнею аналогічних автобусів білоруського виробництва МАЗ. Із них АТП-1 отримало вже 58 автобусів, 43 із яких — курсують Львовом на маршрутах №2а, 3а, 5а, 16, 46, 47а.

Перші автобуси «Електронтранс» мав поставити ще наприкінці вересня. Вартість одного автобуса становить 147 тисяч євро. Водночас один автобус МАЗ коштує 122 тисячі євро», – повідомили у ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: