На вулиці Гнатюка у Львові заборонять паркуватися

gnatiuka

На вулиці Гнатюка та на площі Григоренка мають встановити знак «зупинка заборонена», аби прискорити рух транспорту на вулиці та виїзду авто з проспекту Свободи.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Про це пише «Твоє Місто».

«Є пропозиція встановити знак "зупинка заборонена" і далі встановити знак за яким із двох смуг можна їхати у напрямку Листопадового Чину, а правою смугою можна їхати до перехрестя з вулицею Менцинського», — сказав під час засідання комісії головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту Костянтин Баранюк.

Нова схема має запрацювати після того, як Галицька адміністрація встановить відповідні дорожні знаки. Додамо, що раніше управління транспорту закликало водіїв не паркуватися на вулиці Гнатюка, оскільки незабаром планують закрити для проїзду початок вулиці Дорошенка.

Згідно з новою схемою, приватний транспорт рухатиметься по вулиці Гнатюка, далі — Університетською та Словацького в напрямку Головної пошти. У напрямку до центру, як і раніше, їхатимуть по вулиці Коперника. Також лишиться доступним проїзд із вул. Ліста до Костюшка через Банківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: