Розпочався візит Ангели Меркель до України

_104088568_gettyimages-989548346

Канцлер Німеччини Ангела Меркель почала візит до України. Її зустрів біля Маріїнського палацу президент Петро Порошенко.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель почала візит до України. Її зустрів біля Маріїнського палацу президент Петро Порошенко, пише Лівий берег.

Прес-служба президента напередодні повідомила, що особливу увагу в ході переговорів буде приділено ситуації на Донбасі, в окупованому Криму та акваторії Азовського моря і Керченській протоці.

Лідери України та Німеччини планують скоординувати подальші спільні кроки з метою забезпечення реалізації Мінських домовленостей і посилення міжнародної коаліції в рамках протидії триваючої російської агресії. Планується обговорити питання європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також зміцнення енергетичної безпеки України та ЄС як невід'ємний компонент європейської та світової системи безпеки.

Також співрозмовники обговорять актуальні питання двосторонніх відносин та кроки зі зміцнення торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, а також посилення практичної підтримки Німеччиною процесу реформ в Україні.

Попередній візит Меркель в Україну відбувся в серпні 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: