Дівчині, якій під час теракту в Керчі, відірвало ногу, відмовляють у виплаті компенсації

1048666

Батько постраждалої після стрілянини в керченському коледжі Наталії Калініченко Юрій розповів, що його родина не отримала компенсації в 500 тисяч рублів, яку обіцяла держава.

Про це пише Дождь.

За його словами, в міській адміністрації йому сказали, що він повинен відкрити рахунок у банку, куди переведуть гроші. Його попередили, що він може витратити їх на «санаторій, інвалідну коляску або на ліки дочки». Незважаючи на те, що він відкрив рахунок у банку, грошей йому не надходило.

Одночасно Калініченку оплатили квиток до Москви, де в одній з клінік проходить лікування його дочка, і готель. Він додав, що ще частину коштів йому перевели «добрі люди в Керчі». Лікування його дочки триватиме півроку.

На зустрічі з жителями Керчі, каже Калініченко, «глава» Криму Сергій Аксьонов сказав, що той не отримав грошей, оскільки «сім'я у постраждалої неблагополучна, грошей батькові наказали не давати». «Він на зборах стверджував, що йому нібито особисто дзвонила моя Наташа і просила не передавати мені гроші, тому що я їх проп'ю», - сказав Калініченко, додавши, що дочка не могла йому дзвонити, бо потрапила в реанімацію.

Після стрілянини і вибуху саморобної бомби в коледжі 16-річній Наталії Калініченко ампутували ступню. В цілому загинули 20 людей, близько 40 отримали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: