На Львівщині відкрили 11 кримінальних проваджень за жорстоке поводження з тваринами

45205609_195180404728167_7012627141242126336_o

Від початку року на Львівщині працівники поліції склали 152 адміністративних протоколи за ст.154 (порушення правил тримання собак і котів).

Про це повідомив старший інспектор відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУ НП  у Львівської області капітан поліції Роман Гараміта під час робочої зустрічі з працівниками ЛКП «Лев».

«На жаль, небагато власників тварин усвідомлюють відповідальність, яку вони беруть на себе, заводячи собі домашню тварину, а також відповідальність перед іншими громадянами, котрі можуть постраждати від нападу, наприклад, собаки. Є певні правила утримування тварин, їх реєстрації, догляду за ними, вигулювання, тварини можуть пошкодити майно громадян – мало хто взагалі задумується над цим, тому ми й проводимо такі зустрічі – це своєрідна профілактика подібних правопорушень. Від початку року на Львівщині працівники поліції склали 152 адміністративних протоколи за ст.154 (порушення правил тримання собак і котів) КУпАП та відкрили одинадцять кримінальних проваджень за ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України», - розповів Роман Гараміта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: