У ДТЕК заявили, що повністю розрахувалися із львівськими шахтарями за поставлене вугілля

unnamed (3)

Поставки вугілля Львівсько-Волинського басейну на ТЕС «ДТЕК Західенерго» здійснюються в рамках програми зустрічних поставок з державною компанією «Центренерго».

Про це повідомили у ДТЕК.

«Вугілля державних шахт Львівсько-Волинського басейну направляється на адресу ТЕС «ДТЕК Західенерго», а вугілля «ДТЕК Павлоградвугілля» і «ДТЕК Добропіллявугілля» відвантажується для потреб державного «Центренерго».

Це дозволяє прискорити оборот вагонів і оптимізувати логістику щодо поставок вугілля ЛВБ», – заявляють у ДТЕК.

У компанії наголошують, що за жовтень поставка на адресу станцій «ДТЕК Західенерго» становила 39,5 тис. тонн вугілля ЛВБ.

З початку року на «ДТЕК Західенерго» поставлено 257 тис. тонн вугілля ЛВБ.

«Цей обсяг можна порівняти з об'ємом відвантаженого вугілля ДТЕК для потреб «Центренерго». За рішенням «Центренерго» все вугілля Львівсько-Волинського басейну, яке не входить в обсяг зустрічних поставок, направляється безпосередньо на адресу ТЕС державної компанії.

Компанія ДТЕК повністю розрахувалася за куплене вугілля у державних підприємств. В даний момент заборгованості у компанії перед державними шахтами Львівсько-Волинського басейну у ДТЕК немає», – повідомили в ДТЕК.

І додали, що генеруючі компанії ДТЕК забезпечені вугіллям газової групи власного видобутку для безперебійної роботи. При цьому компанія ДТЕК готова продовжувати роботу в рамках зустрічних поставок для забезпечення вугіллям компанії «Центренерго».

Нагадаємо, сьогодні шахтарі Червонограда прийшли під стіни Львівської облдержадміністрації з вимогою погасити заборгованість із заробітної плати.

У листі, який був надісланий профспілками напередодні зокрема зазначалося: «У зв’язку з ситуацією, яка складається в шахтарських колективах ДП «Львіввугілля», внаслідок невиплати поточної заробітної плати за вересень 2018 року та невиконанням протокольного рішення спільного засідання профспілок і адміністрації Львівської ОДА, ДТЕК, ПАТ «Львівська вугільна компанія», залишаємо за собою право 1-2 листопада 2018 року розпочати безстрокову акцію протесту».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: