У Львові перевірять забудовників, які обіцяли збудувати дитсадки

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради дав протокольне доручення профільним департаментам ЛМР напрацювати дорожню карту щодо будівництва дитсадків при житлових комплексах, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради дав протокольне доручення профільним департаментам ЛМР напрацювати дорожню карту щодо будівництва дитсадків при житлових комплексах.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснив член виконкому Оресс Печенко, мешканці обурюються, що у Львові зводяться житлові комплекси без жодної інфраструктури, зокрема дитсадків.

Відтак, згідно з протокольним дорученням, головний архітектор міста має подати проаналізувати перелік всіх містобудівних умов та обмежень, виданих протягом останніх 5 років, які передбачають зведення ДНЗ при житлових комплексах.

Держархбудінспекція міста Львова має надати інформацію щодо ходу будівництва цих дитсадків.

Департамент містобудування міськради Львова має подати перелік земельних ділянок, на яких згідно з містобудівною документацією передбачене спорудження ДНЗ, а також закріпити ці землі за громадою міста саме для такого будівництва.

«Також потрібно провести робочі наради з різними управліннями і створити стратегічну програму будівництва дошкільних навчальних закладів у Львові. Я вважаю, що це можливо робити коштом як і бюджету міста, так і залучати приватних інвесторів, можливо, за програмою державного і приватного партнерства. Коли приватний інвестор буде готовий збудувати навчальний заклад з умовою, наприклад, певної кількості груп, які будуть мати бюджетне фінансування», – заявив Орест Печенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: