Львівська міська рада дозволила збудувати житловий будинок на місці самобуду на Тернопільській

19-PAT-AKB-Lviv_vul.-Ternopilska-42-3

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив спорудження двох будинків на вул. Тернопільській, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив спорудження двох будинків на вул. Тернопільській,  передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема,  ПАТ АКБ «Львів» отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво двох  багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Тернопільській, 42 зі знесенням існуючих будівель.

Площа земельної ділянки складає 0,45 га. Цільове призначення  – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Земельна ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови.

Максимальний відсоток забудови складає 35%. Гранична висота  - 32,5 м. У рішенні йдеться, що на ділянці дозволено знести інсуючі складські приміщення. Однак цікаво, що за цією ж адресою вже розташоване будівництво так зв. ЖК Персенківка, яке без дозвільних документі проводить ПрАТ «Ірокс».

Про це журналістам Дивись.info  розповіли у міській раді у відповідь на інформаційний запит. Згідно з даними ЛМР, Ірокс не має документів на користування ділянкою, містобудівники умов та обмежень тощо.

Будівництво, за даними сайтів з новобудовами, заморожене. Водночас, мерія подала до суду щодо зупинення будівельних робіт, а ДАБІ ще два роки тому видавала приписи про припинення будівництва. Наразі не зрозуміло, наскільки перетинається ділянка з інсуючим самобудом із новим дозволеним будівництвом. Журналісти скерували відповідні запити до Держгеокадастру та міської ради, аби вияснити, чи зноситиме новий забудовник існуючі недобудовані житлові будинки в межах власного будівництва.

Вул. Тернопільска уже майже повністю забудована  - там існують житлові комплекси «Софіївка» та «Новий Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: