У Львові патрульні затримали групу молодиків, стрілявших на парковці (фото)

578555
Фото: ілюстративне

3 листопада, близько 3 години ранку патрульні поліцейські отримали виклик, що на вулиці Кульпарківській, на закритому паркувальному майданчику, чути постріли.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"Чоловік розповів, що постріли здійснила група осіб, які стоять на другому поверсі парковки. Інспектори оточили приміщення з трьох сторін та повільно наблизилися до групи у кількості більше 10 чоловіків. Враховуючи міри особистої безпеки, оскільки була підозра на те, що в громадян може бути зброя, офіцери через гучномовець надали вимогу всім відійти від автомобілів та підняти руки догори" - йдеться у повідомленні.

На таку вимогу поліції декілька чоловіків виконали вказівку, проте більшість відреагували агресивно, на застереження не реагували та почали наближатися до патрульних. Інспектори оцінили ситуацію, яка склалася та вирішили застосували фізичну силу до найагресивніших з групи. Коли їх поклали на землю інші чоловіки почали співпрацювати та підняли руки.

Патрульні взяли всіх осіб під контроль та викликали слідчих. Заборонених предметів чи речовин при чоловіках не виявили. Справу передали слідчим, для подальшого встановлення всіх обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: