Гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку

goro1_1
Фото: відкриті джерела

Астрологи склали гороскоп на листопад 2018 для всіх знаків Зодіаку.

Листопад — останній осінній місяць — традиційно є одним із найскладніших у році, пише Обозреватель. Він нагадуватиме стислу пружину — події розвиватимуться вкрай повільно і монотонно, проте все ж всесвіт підготував для деяких знаків Зодіаку певний каталізатор — він спровокує різкий стрибок, який змінить все життя.

Провідною планетою в цьому місяці є Марс. Скупчення енергії, яке характерне для періоду верховенства Марса, може як спровокувати серйозні конфлікти, так і стати стартом для чогось масштабного і доленосного.

Для більшості представників зодіакального кола астрологічний прогноз на листопад 2018 говорить про те, що варто мінімізувати вплив сторонніх на розвиток життя в усіх його аспектах. Краще діяти, більше довіряючи власній інтуїції і гнучкіше реагуючи на мінливі обставини — іноді піддавшись, ви зможете досягти небувалих висот.

Гороскоп на осінь 2018 року передрікав для багатьох знаків тотальний успіх — так от, саме листопад стане піком здійснення мрій для них. Особливими листопадовими щасливчиками всесвіт виділяє Дів, Скорпіонів та Козерогів. Представникам цих знаків відчиняються всі двері: вируватиме як ділове, так і особисте життя, а всі інші аспекти діяльності будуть плавно підводити вас до глобального щастя і цілісної самореалізації.

Фото: відкриті джерела

Деяким знакам Зодіаку гороскоп на листопад, зі свого боку, радить "притримати коней". Наприклад, зірки пророкують конфліктний місяць для таких знаків, як Овен, Терези і Стрілець. Особливо "гострі" ситуації виникатимуть на роботі, що може негативно відбитися на вашому майбутньому. Постарайтеся хоча б самі не провокувати суперечливі ситуації.

Фото: відкриті джерела

Цікаво, що досить холодний листопад також готує певний гарячий сплеск у любовному контексті для таких знаків, як Телець, Лев і Риби. Любовний гороскоп на листопад 2018 року передбачає наростання активності на особистому фронті, причому ви будете із заздрісною легкістю досягати взаємності від своїх предметів обожнювання. Якщо і виникатимуть критичні ситуації у стосунках, то вони тільки дозволять перейти на наступний рівень і зміцнити пару. Самотні представники знаків Зодіаку можуть знайти свою любов, про яку заведено говорити "на все життя". Щоправда, варто зазначити, що для досягення мети необхідно взяти ініціативу у свої руки.

Фото: відкриті джерела

І традиційно, гороскоп на осінь, а саме на листопад, попереджає всі знаки Зодіаку про можливі проблеми зі здоров'ям. Застуди, вірусні захворювання і загальна слабкість можуть загрожувати абсолютно всім знакам, але все ж деякі виявляться особливо вразливими у цей період. Так, найбільш ретельно про своє здоров'я повинні подбати Близнюки, Раки та Водолії. Цим представникам гороскопу необхідно бути максимально обережними, і не забувати про планові огляди у лікарів. Намагайтеся зберігати спокій і не перепрацьовувати — мета не завжди виправдовує засоби. У вашому випадку — кількість сил, витрачена на безглузду роботу, не відповідає кінцевим результатам, тому озбройтеся терпінням і просто залиште реалізацію "наполеонівських планів" до кращих часів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: